Një fenomen i rrallë: Gruaja që pastron dritaret në katin e 10 pa siguri

Jane disa femra qe pastertin e kane ne “gjak” duke ven dhe veten e tyre ne rrezit si e si qe cdo gje ne shtepin e tyre te jete e paster.

Nje video qarkullon ne internet ku shikohet se si nje grua pastron xhanat e shtepis se saj ne katin e 10 te pallatit. Edhe nuk ka ndonje rrip sigurimi apo ndonje mjet qe te sigurohet ajo lan xhamat e dritareve.

Komshinjt perpall pallatit jane cuditur nga ky verpim dhe e kane filmuar zonjen pastertore.Pasi publikohen ne internet video dhe fotot behen virale dhe komentet ishin te shumta.
Po ju si do ta komentit kete veprim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *