Prindër kujdes! Këto produkte dhuratë për fëmijët janë të rrezikshëm!

  0
  119

  Tashmë jemi në periudhëm e vitit ku dhuratat janë bërë për disa kryefjale e diskutimeve sidomos për fëmijët.

  Por jo të gjitha lodrat janë të duhura për fëmijët tanë.

  Inspektoriati i mbikqyrjes së tregut ka bllokuar ditët e fundit mbi 10 mijë lodra për fëmijë.

  Kjo pasi sipas ekspertëve pasi kanë rezultuar të rrezikshme dhe nuk përmbanin logon certifikuese CE, të Bashkimit Europian.

  Një ndër lodrat dhurata më të rrezikshme është “Slime” dhe është shumë e kërkuar nga fëmijët.

  Por ky produkt është problematik dhe është konfiskuar në dyqanet e lodrave të ispektuara.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here