News

Një tjetër tërmet në Shqipëri, zhvendoset epiqendra

Një tjetër tërmet në Shqipëri, zhvendoset epiqendra

Një tjetër lëkundje eshte njere pak më parë në Shqipëri dhe tashmë epiqendra është zhvendosur nga Durrësi në Vorë.Ai ka qenë i një magnitude 3,7 rihter.

Lëkundjet e tij janë ndjerë edhe në Tiranë.