Nusja nga Librazhdi: Nuk jam penduar për tradhtinë qe bera ja se si e kam share bashkeshortin

E reja rrëfen edhe bisedën që ka pasur me të shoqin, për të cilin thotë se e ka sharë dhe mallkuar.

Ndërkohë në një mesazh për bashkëshortin e saj, ajo është shprehur se duhet t’i vijë turp që e bëri shërbëtore dhe qe nuk e mori me vete per ne Gjermani.

“Bashkëshortit doja t’i thoja pse nuk më more me vete. Pse më bërë shërbëtore. Dhe të ketë turp familja jote që më dhunoi dhe më bëri të gjitha.

Edhe jam penduar edhe nuk jam penduar për lidhjen. Falje nuk u kërkoi atyre por vetëm familjes time. Sepse gabova dhe mami më thoshte kujdes. Por gabova dhe i kërkoj shumë falje.” tha e reja.

“Martesa…isha fëmijë dhe ma mbushën mendjen, se dija ça do ndodhte më pranova. Ma mbushi mendja familja e burrit dhe babai im më thoshte; është familje e mirë. Ma mbushën mendjen dhe ma bënë top; është familje e mirë”, shtoi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *