Vjehrra tregon zhurmat qe dogjoi ate nate dhe kush e nxorri videon

Pjesë nga biseda:

Pyetje: çfarë ka ndodhur me ju dhe nusen e djalit? Kush i ka shpërndau videon?

Vjehrra: Nuk jamë mirë, nuk e di se kush i shpërndau. E kisha si vajzën time.

Pyetje: Pse nuk e mori djali në Gjermani nusen?

Vjehrra: Në gusht do e merrte kur nusja të merrte pushimet.

Pyetje: Si e zbuluat?

Nusja: I thashë kishte zhurmë lart, jo me tha nusja.

Pyetje: Pse e demaskuat në atë formë?

Vjehrra:I bëmë një foto që të na besonte djali që nuk ishte këtu.

Pyetje: Si keni shkuar me nusen?

Vjehrra: E kisha si gocën time.

Pyetje: Ju e keni zgjedhur si nuse për cunin?

Vjerra: Po bashkë me cunin.

Pyetje: Djali si e përjetoi pamjet në Gjermani?

Vjehrra: Shumë keq.

Vajza: Te keni turp se përse ma bëtë atë gjë.

Vjehrra: Të kesh ti turp që e fute tjetrin në dhomë.

Vajza: Ka për të ardhur nga Zoti, kaq po të them.

Vjehrra: Nëse e kam unë fajin më ardhë nga Zoti.

Vjehrra: Unë nuk përfitova gjë.

Nusja: Do të bëj denoncim për ata njerëz, vjehrrin dhe vjehrrën dhe dua që të fshihen të gjitha videon e shpërndara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *