Pallati gati të shembet, pronari nxjerr në shitje hyrjen në Durrës: Është në ofertë, kanë luajtur pak tullat (Video)

  Tërmeti i fundit shkaktoi pasoja të mëdha edhe në godina. Rreth 13 mijë persona janë larguar nga banesat e tyre pasi ato janë të pabanueshme.

  Por disa shqiptarë, edhe pse shtëpitë i kanë krejtësisht të dëmtuara, ata i kanë nxjerrë në shitje.

  Një rast i tillë shihet edhe në videon e mëposhtme, ku një apartament, i cili është blerë nga pronari me shumën 65 mijë euro por shitet 55 mijë euro, me arsyetimin se kanë pësuar dëme tullat e pallatit.

  Por ajo që vihet re është se palllati është totalisht i prishur dhe banorët nga aty janë evakuuar.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *