Pas reshjeve te shiut rikthehet bora ne vendin tone diten e sotme

Dita e diele ishte nje dite e me shira ne vendin tone por ne vendet malore rikthehet dhe debora.

Temperaturat rane ndjeshem diten e sotme por pritet qe java qe do te vi ti sjelli ne nivelin e meparshem.

Por debora ishte prezente ne shqiperine e veriut dhe ne zonat malore si dhe ne zonat perreth qytetit te Pukes.

Edhe pse ne stinen e pranveres muaji prill eshte shoqeruar gjithmon me reshje te medha shiu po ashtu dhe me reshje debore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *