Pasi të gjithë e panë videon me Florin, ndahen Jonida dhe Romeo?

    Para pak orësh rrjeti u ndez nga një video të cilës nuk i dihet saktësisht viti, në momente private mes Flori Mumajesit dhe Jonida Maliqit në “qytetin e dashurisë”, Paris.

    Duke kujtuar se ishin larg syrit të publikut, Jonida prek në mes të qytetin Florin në vende që lënë për të deshiruar mes nje lidhjeje mes tyre

    Por pas një kontrolli të shpejtë në Instagramin e të dyshes shihet se ata e ndjekin akoma njëri-tjetrin duke ruajtur ende miqësinë, por nga ana tjetër Jonida dhe Romeo kanë fshirë të dy foton me të cilën kishin konfirmuar lidhjen për publikun vetëm disa muaj më parë.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *