Per here te pare Bujar Qamili rrëfen tradhtinë nga ish partnerja.

Nje nga artistet me te medhenj te muzikes popullore
Bujar Qamili ka treguar nje ngjarje nga jeta e tij private.Si rrall here me pare

Këngëtari nderuar zbuloi se shumë vite më parë u zhgënjye shume kur kapi mat ish të dashurën në krahët e një djali tjetër.

I ftuar ne nje emision ai tregon ngjarjen interesante.

Ester Bylyku: A je zhgënjyer ndonjëherë nga ndonjë person që ti e ke dashur shumë?

Bujar Qamili: Kam patur dikur një të dashur, dhe e pash me dikë tjetër. Më zhgënjeu. Kam thënë: ” Si e bëri kjo këtë punë?”

Ester Bylyku: U ballafaqove më pas me të?

Bujar Qamili: Jo, nuk shkova aty. Më pa që e pash, thash: ‘Kurrë nuk ma kishte marr mendja që ndodhin gjëra të tilla, por ja që ndodhkan.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *