Pse mori pjesë në protestë Flor Binaj e kane larguar nga Portokallia?Ja si eshte e verteta

Pasi Florian Binaj ka bere mungesa ne Portokalli ai del me nje sqarim diten e sotme.Pasi eshte marre dhe me protestat ne vend.

Por ai eshgte shprehur se po përgatit diçka më të rëndësishme , për të cilën tha se do të japë detaje në vijim dhe mungesa e tij në “Portokalli” nuk ka lidhje me protestat.

Ai është një nga aktorët më jetëgjatë në “Portokalli” dhe padyshim një nga shtyllat kryesore të këtij spektakli.

Kohët e fundi ai ka qënë shumë aktiv në protestat e vazhdueshme që po bëhen për rritjen e çmimeve dhe gjithmonë ka qenë në “opozitë” me qëndrimet e tij ndaj qeverisë.Tani na duhet të presim ditët në vijim për të mësuar më shum rreth projektit të ri të Florit dhe arsyes pse po mungon në Portokalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *