News

Po në dimër c’do ndodhë me Covid-19? Shefi i laboratorit të epidemiologjisë jep lajmin e keq

Po në dimër c’do ndodhë me Covid-19? Shefi i laboratorit të epidemiologjisë jep lajmin e keq

Shefi i laboratorit të Epidemiologjisë, Andi Koraqi ka dhënë së fundmi një intervistë për emisionin “Në fokus”. Ai tha se situata nga Koronavirusi do të përkeqësohet ndjeshëm në dimër. Kjo për shkak të virozave të stinës.“Periudha e dimrit do të jetë më e vështirë. Përveç Covid-it, janë edhe virozat e stinës. Ne kemi pasur gjithnjë probleme, sivjet shtohet edhe SarsCov2 dhe popullsia është e pambrojtur”, u shpreh ai.