Policja perjashtohet nga puna pasi dhunonte te dashurin e saj

BRITANI- Nje police e cila punonte ne polici eshte larguar nga puna pasi ajo ushtronte dhune ndaj te dashurit te saj.

Abigail Barlow, e cila iu bashkua Policisë së Mançesterit në vitin 2018, u zbulua në gjykatë se kishte shkaktuar ‘ndikim serioz psikologjik’ tek i dashuri i saj. Ajo dha dorëheqjen nga roli i saj si polici.

32-vjeçarja u deklarua fajtore për sjellje te keqe dhe dhune të kryera kundër partnerit të saj.

Magjistraturat i dhanë Barlow një dënim 26 javë burg, të pezulluar për dy vjet, plus 30 ditë rehabilitim, 200 orë punë pa pagesë dhe 200 orë punë trasnmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *