Presidenti Meta del urgjent dhe flet për një katastrofë, i bën thirrje Qeverisë të degjoje qytetaret përndryshe…

  Presidenti Ilir Meta ka bere nje reagim te papritur ku shfaqet teper i shqetësuar per gjendjen ekonomike të krijuar ne vend nga pandemia e koronavirusit ne vend, e cila ka bërë që të mbyllen mijëra qepena të biznesit të vogël në mbarë vendin. Kreu i shtetit i bën thirrje Qeverisë qe të dëgjohen dhe mbështeten kërkesat e biznesit të vogël, përmes nje strategjie konkrete dhe efikase.

  Sipas Metës, duhet shmangur humbja e mijëra vendeve pune, kat astrofat në ekonominë e çdo familje shqiptare dhe frenuar rritjen e mëtejshme të nivelit të papranueshëm të varfërisë

  Reagimi i Presidentit Meta:

  Mbyllja e mijëra qepenave të biznesit të vogël në mbarë vendin, është vitrina më e dhimbshme e pasojave tepër serioze dhe të prekshme në ekonominë kombëtare të efekteve negative të pandemisë koronavirus

  Të dëgjohen dhe mbështeten kërkesat e biznesit të vogël, përmes nje strategjie konkrete dhe efikase, për të shmangur humbjen e dhjetëra mijëra vende pune, katastrofat në ekonominë e çdo familje shqiptare dhe frenuar rritjen e mëtejshme të nivelit të papranueshëm të varfërisë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *