Publikohen foto e kater personave qe humben jeten diten e djeshme ne liqenin e Banjes

Publikohen foton e kater personave qe u mbyten diten e djeshme ne liqenin e Banjes ku humbi jeten babai dy djemt e tij dhe nipi.

Arben Zogu, 46 vjeç, dy djemtë e tij, Rubens Zogu 19 vjeç dhe Esti Zogu 14 vjeç, si dhe kushëriri e tyre Melis Zogu, 20 vjeç shkuan ne liqen per tu lare dhe nuk ja dolen dote pasi liqeni kishte gropa dhe mendohet qe kater nuk kan ditur not.

Nje nga personat ishte duke u mbytur dhe te gjithe jane mbytur njeri pas tjetrit per ti dhene ndihme por kjo ishte fatale per te kater pasi jane mbytyr dhe terhequr nga njeri tjetri poshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *