Publikohet video ku arrestohen kengetarja madhe shqiptare Elsa Lila/VIDEO

Lajmi per arrestimin e Elsa Liles diten e sotme solli nje shok ne te gjithe rrjetet sociale.

Dhe kjo nuk pritej nga nje artiste kaq e madhe dhe nje figure nderi si ajo ne muziken shqiptare.

Ajo eshte arrestuar bashke me disa shqiptar te tjer ku me poshte do te shikoni videon.

Elsa Lila mban në kokë një kapelë rozë ne kohen ku shoqerohet ne polici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *