Qetësori do te largohet nga shtepia. Ja cfarë dhuratash i ofruan Luizi dhe Nita.

Diten e sotme është njoftuar se Qetesori ka kerkuar te dal nga shtapia e Big Brother.

Ai eshte tunduar nga ofertat e banorëve qe kanë tundur themelet e besimit që Qetsori kishte tek vetja dhe ka pranuar largimin.

Luizi i ofroi 4500 euro dhe Iphone 14 Pro Max që mori dhuratë nga Vodafone kurse Nita i tha se nëse shkon në finale do i dhurojë 2000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *