UEFA merr vendimin, ndeshja Shqipëri – Francë Live do të luhet në Arenën Kombëtare

    Ndeshja e futbollit mes Shqipëriseë dhe Francës do te luhet në impiantin e ri të Arenës Kombëtare më datë 17 nëntor

    Ketë vendim e ka marrë Uefa e cila ka treguar ne faqen e saj zyrtare Arena Kombëtare, vendin ku do të luhet ndeshja.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *