Roza Lati poston mesazhet me hallën e Mateos: Të alarmohet e gjithë Shqipëria, Mateo eshte.. (VIDEO)

  Moderatorja e njohur, Roza Lati, ka postuar një ditë më parë një video në “Instagram”, ku reagon në lidhje me njerëzit që e kanë kritikuar se po mbledh para për prindërit e 8-vjeçarit, Mateo, i cili u vra pak ditë më parë nga Klodian Çalamani.

  Në videon në fjalë, Roza u drejtohet: “Ça na çani kokën duke na bërë moralista, po kush do lek, po familja humbi djalin. Nga e dini ju se si i kanë hallet ata. Unë isha te shtëpia e tyre, nga e dini ju si janë? Nga e dini ju se familja nuk ka nevojë për lek për gjykatat, avokatin? Për mermerin e varrit të çunit, nga e dini se nuk ka nevojë për lekët? Ka njerëz që kanë çuar lek me zemër për t’i qëndruar pranë familjes. Unë e pashë me sytë e mi gjendjen e tyre. Atyre nuk u kthehet më fëmija i tyre, engjëlli i tyre, por ata kanë një qëllim, ata duhet të vazhdojnë. Dhe qëllimet e tyre kanë shpenzime”, shprehet Roza Lati shumë e nevrikosur.

  Më pas, moderatorja e njohur ka publikuar edhe disa mesazhe mjaft tronditëse që ka shkëmbyer me hallën e Mateos. Ajo i ka shkruar Rozës se ata kanë hetuar në mënyrë private dhe e kanë parë me sytë e tyre .

  Kur Roza Lati e pyet nëse duhet ta përmend telin në gojë, ajo i shkruan: “Po, të gjitha. Të alarmohet e gjithë Shqipëria. Se nuk është shaka, nuk mundet të mbrohet familja duke mbajtur të fshehur të vërtetën se gjoja na lëndojnë. Ne e pamë me sy tanë trupin. E dimë ne dhe shpirti ynë dhe Zoti se ça kemi parë masakar. Institucionet duhet të sillnin masa nga ana psikologjike. Edhe askush nuk u indinjua”.

  Halla shton se drama po shtohet me personin tjetër në dyshim dhe që do i shkojnë deri në fund, me apo pa ndihmën e askujt. Halla gjithashtu thekson se te familja e Mateos nuk ka shkuar asnjë uniformë policie që t’i pyesë dhe të hetojë dhe se instancat përgjegjëse nuk kanë marrë masa paraprake, ndonëse ndaj Çalamanit ishin bërë shtatë denoncime.

  “Po telin te goja...”/ Roza Lati poston mesazhet tronditëse me
  “Po telin te goja...”/ Roza Lati poston mesazhet tronditëse me
  “Po telin te goja...”/ Roza Lati poston mesazhet tronditëse me

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *