Si te ulni kolesterolin e larte. Recete popullore

Për kurimin e kolesterolit të lartë

Priten 3 kokrra mollë në feta, futen në një litër ujë dhe zihen. Lëngu i përftuar pihet pas ushqimit nga një gotë e zakonshme uji. Ai neutralizon gripin dhe kollën, ul kolesterolin, përmirëson zërin e ngjirur etj.

Sëmundjet e zemrës dhe qarkullimit të gjakut

Në këto raste rekomandohet të konsumohet vazhdimisht një kokërr mollë në gjendje natyrale pasi shton gjakun dhe qetëson ritmin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *