Termet ne vendin tone mengjesin e sotem. Ja sa ishte magnituda dhe epiqendra

Nje lekundje e lehte termeti eshte ndjere diten e sotme ne Tirane. Magnituda ishte 2.9 balle.

Termeti eshte ndjere mengjesin e sotem.

Epiqendra e tërmetit ishte në Baldushk, në një thellësi 32.1km.

Fatmiresishte cdo gje ka shkuar mire dhe pa probleme.

Ne muajin gusht ne vendin tone kane pasur disa termete te lehte dhe pa probleme dhe sizmologet thone qe jane lekundje normale dhe pa probleme. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *