U rrit sërish çmimi i naftes diten e sotme, ja sa do të shitet keto dy ditë

0
259

Rritet serisht cmimi i naftes me 221 lek per liter.Bordi i Transparences ka vendosur ne data 22 dhe date 23 qe cmimi te jete 221 lek

Vendimi i Bordit hyn në fuqi dhe do reflektohet në datë 22 Mars, ndërkohë që mbledhja e ardhshme e këtij Bordi do jetë ditën e Mërkurë, datë 23.03.2022 me qëllim pasqyrimin në çmimin e shitjes me pakicë të këtyre nënprodukteve, të ndryshimeve të mundshme të çmimeve në tregjet ndërkombëtare.

Qe te ulet cmimi duhen te zgjohen shqiptaret dhe te vazhdojne protestat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here