Vjen lajm i mire per naften. Ndryshon çmimin e karburanteve në Shqipëri, ja sa kushton nafta…

Diten e sotme vendoset cmimi i ri i naftes dhe pritet nje ulje.Diten e sotme nafta u shit me 237 lek pe liter.

Ky cmim do te jete derine 31 mars dhe cmimi do te kete luhatje serisht.

Ndërkohë, një litër gaz do të shitet me 116 lekë.

“Vendimi i Bordit hyn në fuqi dhe do reflektohet në datë 29 mars, ndërkohë që mbledhja e ardhshme do të jetë ditën e enjte, datë 31.03.2022 me qëllim pasqyrimin në çmimin e shitjes me pakicë të karburanteve”, njofton bordi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *