Vjen paralajmërimi, brenda disa ditësh do vijë arritja e madhe, bota në alarm. Ja shteti i parë që futet në eksperiment

  Duket se il.a.ci i pare kunder koronavirusit do jete gati dhe do vije nga Rusia. Presidenti Vladimir Putin paralajmëron se va.ksina e parë në botë do prodhohet brenda pak ditësh.

  Nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, Putin duke e quajtur kete një ngjarje të rëndësishme, e ka krahasuar me satelitin rus, i cili ishte i pari që arriti në hapësirë.

  Kështu, Presidenti rus nënkupton se të njëjtin sukses pritet të ketë edhe va.ksina kundër koronavirusit, tek e cila i kanë sytë e gjithë bota, si shpresë për të frenuar përhapjen e tij

  Va.ksina e parë në botë kundër koronavirusit do të regjistrohet në Rusi brenda pak ditësh. Shkencëtarët rus kaluan fazat e nevojshme të testimit dhe vërtetuan sigurinë dhe efektivitetin e saj. I.la.çi ynë është përballur në mënyrë adekuate me epideminë dhe tani jep shpresë jo vetëm për vendin tonë, por për të gjithë botën. Pasi sateliti Sovjetik i hapi rrugën njerëzimit për në hapësirë, tani va.ksina ruse do t’i hapë rrugën të ardhmes pa covid, shkruan Putin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *