2000 euro per 5 dite ne Spille qytetari ankohet per cmime shume te larta

Pritet qe ky sezon veror ne plazh te jete ndryshe nga vitet e tjera pasi cmimet ne te gjithe vendin dhe boten jane rritur jashte mase. Dhe pushimet kete vit do te jene me shtrenjta nga vitete e kaluara.

Nje qytetar ka flour diten e sotme per cmimet e shtrenjta dhe ka thene se per 5 dite ai ka shpenzuar 2000 euro.

Ai eshte shprehur se:“Vjet i kam bërë pushimet në Spille dhe më shkuan 2 mijë euro për 5 ditë. Këtë vit është më shtrenjtë”- tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *