Bashkeshortja Kledi Kadiut prek te gjithe me post per djalin e saj te semure

Kledi dhe Charlotte u bene prinder per here te dyte me djalin e tyre Gabriel eshte e semure pasi ne diten e 13 te lindjes ishte me temperature te larte dhe ka nje diagnoze te veshtire.

Charlotte ka bere nje postim prekes ku ka thene se:“Gabriel një ditë do të të tregoj se sa i fortë je ti. Do të tregoj momentet që kemi qenë bashkë por edhe ato që nuk kam qenë fare. Do ta bëj sepse meriton të vërtetën absolute dhe të kujtoj se shpesh ngjitjet më të pjerrëta dhe më të vështira fshehin panorama që të lënë pa frymë.

Ti je tashmë ajo pamje për mua sepse çdo ditë e kaluar me ty është një shfaqje që ia vlen të paguash për biletën ❤️.”-shkruan në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *