BE po pergatit goditjen e fortë kunder Rusinë dhe shkaterrimin e saj

0
158

Pritet qe BE te nderhyj me sanksione te forta ndaj rusis duke pare qe ajo po sulmon qendra ku ka njerez ku ka femije dhe te moshuar.

Por lajmi i mire eshte se BE-ja po ndihmon Ukrainën dhe OJQ-të në mbledhjen e provave të nevojshme për ndjekje të çështjes në gjykatat ndërkombëtare. Sanksionet dhe mbështetja e mëtejshme e BE-së do të vijnë shumë shpejt ”

Ndaj rusia pritet te kete dite dhe me te zeza.

Ndërkohë edhe organizata Human Rights Watch tha se ka dokumentuar disa raste ku ushtria ruse ka kryer shkelje të ligjit të luftës kundër civilëve ndaj femijeve te moshuarve dhe ndaj popullit Ukrainas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here