Luizi këshillon Kiarën pasi ajo shpërthen në lot nga debatet me Efin

Jemi drejtë fundit të Big Brother dhe debatet në atë shtëpi sa vijnë dhe shtohen dhe janë bërë te ashpra.

Efi dhe Kiara kanë debatuar me njëra-tjetrën dhe tonet kanë qenë shumë të ashpra. Dikur shoqe të forta sot dy rivale.

Kiara pas debatit është larguar e përlotur dhe i ka thënë Luizit se nuk dua te vazhdoj më.

Ndërsa Luizi i ka thënë se ti mund ta besh Efin të marrë valixhet dhe të dalë nga shtëpia.

Luzi i ka thënë se: Unë dua të marrë hakun e këtyre lotëve s’më intereson gjë tjetër. Nëse ti do të marr hakun ta marr shumë thjeshtë që sonte.

Nëse ti do të shkosh në finale, bëj ballë gjithë shtëpisë që e kundër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *