Plazhi shqiptar ku pushues vendas dhe të huaj të kënaqur me çmimet dhe shërbimin

Nje qytet model sezoneve verore eshte Pogradeci pasi pushuesit dhe te huajt jane shume te kenaqur si nga cmimet dhe nga miresjellja e qytetareve.

Pushues nga e gjithe Shqiperia vijn per pushime te Pogradec po ashtu dhe turist nga e gjithe bota.

Pushuesit shprehen se:“Shumë mirë, ne jemi vendas. Jetojmë në Tiranë, por vijmë këtu për pushime, vendin tonë nuk e lëmë. Shumë pastër, shumë mirë, edhe çmimet në krahasim me qytetet e tjera janë mirë,” – tha një zonjë.

“Për herë të parë bashkia ka vënë çadra falas. Këtu ku jemi deri te 1 Maji janë 5-6 plazhe publike. Ka e të tjera. Nuk ka çadra beze, por kashte. Fantastike, qetësi e mrekullueshme,” – tha një qytetar.

Afro 85% e hoteleve janë të rezervuara për muajin Gusht, ndërkohë qe sezoni turistik pritet të zgjatet edhe në shtator, për shkak edhe të kushteve premtuese të motit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *