Shkodrani 54 vjecar behet baba per here te pare me nene surrogate

Nje lajm i bukur.Lorenzo Logoreci eshte bere baba ne moshen 54 vjec. Shpresat nuk duhet te shuhen kurre shprehet babai shkodran.

Tashme femija eshte 6 muajsh dhe lindja ishte bërë me një nënë surrogate.

54 vjecari shkodran ishte shprehur se kisha nevoj per nje femije pasi jame ne moshe te thyer. Kisha deshir qe te isha baba dhe kete vendimi e mora në San Francisko. 54 vjecari kishte dy binjake por vajza nuk jetoi por djali eshte mire me shendet dhe quhet Mateo.

54 vjecari ndihet i lumtur qe tashme eshte baba dhe kjo me jep shume energji te mire.

Ai ka lidhur kontratën me vajzën, nënën që e ka mbajtur. Disa informacione po i ruaj qe nje dite djali te dije historine e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *