Tmerr ne aeroplan nga kushteve të rënda atmosferike. Pilotet ulin avionin ne aeroportin e Shkupit

Pasagjerët përjetojnë “tmerrin” në aeroplanin e linjës Basel-Prishtinë, pilotët tentuan të ateronin përkundër kushteve të rënda atmosferike, më pas aeroplani devijoi fluturimin në aeroportin e Shkupit 👇😮

‍⚠️ Si pasojë, disa nga pasagjerët kërkuan ndihmë mjekësore posa zbritën
por fatmiresisht nuk ka pasur te lemnduar dhe gjendja e tyre eshte permiresuar.

Nuk dihet se cdo ndodh me pasagjeret pasi ata kishin per te udhetuar drejt Prishtines tashme ata jane ne Shkup dhe pritet te merret nje vendim per ti derguar ne Prishtine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *