71 vjecarja cudit te gjithe.Te gjithe mendojne se eshte 40 vjec

Kjo mama ka mahnitur rrjetin me bukurinë e saj – dhe shumë nuk mund ta besojnë se ajo është në të shtatëdhjetat tani.

Ajo quhet Vera dhe eshte ne moshen 71 vjecare por te gjithe habiten me bukurine e saj pasi ajo duket si nje 40 vjecare.

Ajo postoi nje foto ne rrjetet sociale ku te gjithe jane habitur me moshen e saj te vertet.

71 vjecarja ka marre nje lume me komente pozitive.

Edhe pse ne moshe te madhe ajo nuk heq dore nga kujdesi ndaj trupit dhe kujdesit ndaj vetes. Te gjithe duhet te jemi te kujdesshem ndaj te jetuarit shendetshem dhe nje jete pozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *