Vjen lajmi i madh nga Italia por në Milano po ndodh dicka shqetesuese..

0
163

Sipas te dhenave te oreve fundit numri i jeteve te humbura nga koronavirusi në Itali po vjen gjithnje ne renie dhe gjate 24 oreve te fundit ka shkuar ne 566 duke e cuar në 20.465 numrin total. Ndersa të shëruarit janë 35.435Rastet e përgjithshme janë 159.516, me një rritje prej 3,153 për një ditë.

Edhe pse te dhenat e pergjithshme jane ne renie, në Lombardi, zona e Milanos vazhdon të jete shqetësuese, ku vetem dje pati 296 raste të reja brenda një dite.