Godet vala e të nxehtit vdekjeprurës temperaturat mund te shkojne mbi 42°C

Jemi ne ditet me te nxehta te veres ne afer ne mes te muajit Korrik dhe priten qe temperaturat te jene mbi 40 grade.

Ne Itali priten qe temperaturat te shkojne 45 grade ndersa ne vendin tone nga dita e premte pritet qe temperaturat te shkojne 42 grade.

Disa turist qe ishin ne Rome jane rrezuar nga vapa e madhe dhe ekpertet kane thene se keto dite eshte mire qe te qendroni ne shtepi apo vente te fresketa.

Pritet qe dhe ne vendin tone dita e premte te arrije temperatura te larta.

Ndaj vala e te nxehtit afrikan sapo ka pushtuar europen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *