Pasi humbi te tre femijet nga semundjet e renda. Babai nderron jete nga e njejta semudje

Një baba humbi të tre fëmijët e tij nga kanceri dhe vete eshte ndare nga jeta nga e njëjta sëmundje.

Regis Feitosa Mota, 53 vjeç, dhe fëmijët e tij, mësuan në vitin 2016 se të gjithë kishin sindromën Li-Fraumeni, ose LFS. Në mesin e të sëmurëve, 90 për qind e burrave dhe 70 për qind e grave vazhdojnë të zhvillojnë kancer gjatë jetës së tyre.

E gjithe familja kishte luftuar me kete sumendje te rende por askush nuk ja doli.

Vajza e tyre më e vogël Beatriz vdiq në vitin 2018, në moshën 10 vjeç, nga leucemia, ndërsa djali i tyre Pedro vdiq në vitin 2020, në moshën 22 vjeç, pasi pësoi një tumor në tru. Më e madhja e tyre Anna Carolina vdiq në moshën 25-vjeçare vitin e kaluar pasi u diagnostikua gjithashtu me një tumor në tru. Ndersa kete vit humbi jeten dhe babai. Tashme nena ka ngelur e vetme pasi humbi te gjithe familjen.

Gruaja eshte shprehur se:“Miqtë e mi, nuk e kisha imagjinuar kurrë qe jeta ime do te ishte kaq e veshtire, ndaj falenderoni dhe perkujdesuni ndaj familjes tuaj. Kjo eshte keshilla ime vleresojeni kohen qe po jetoni” transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *